کاهش مرگ بیماران هایپرکالمی با اصلاح رژیم غذایی

به گزارش خبرنگار مهر، در این مطالعه، محققان داده‌های مربوط به حدود ۱۱۵ هزار بیمار را بررسی کردند و دریافتند با تغییر در رژیم غذایی ریسک مرگ در این بیماران به شکل قابل توجهی کاهش یافته بود.

دهها هزار بیمار مبتلا به امراضی نظیر نارسایی قلبی، دیابت، نارسایی کلیوی، و فشارخون بالا با ریسک بسیار بالا ابتلاء به هایپرکالمی روبرو هستند.

«آدام سینگر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه استونی بروک، در این باره می‌گوید: «رژیم غذایی حاوی میزان مناسب پتاسیم می‌تواند به درمان اینگونه مشکلات کمک کند.»

هایپرکالمی یک اصطلاح پزشکی است برای زمانی که پتاسیم فرد بالاتر از حد طبیعی باشد. معمولاً افراد مبتلا به هایپرکالمی هیچ علائمی ندارند، و همین تشخیص پزشک را دشوار می‌کند.

نظر دهید

پاسخ دهید

Logo
Enable registration in settings - general
مقایسه موارد
  • کل (0)
مقایسه
0